Bu Blogda Ara

26 Aralık 2020 Cumartesi

B.C DENGE YELEKLERİ İNCELEMELERİ






1. SEAC EQ-PRO

499 €; seacsub.com


Entegre ağırlıkları, büyük fermuarlı cepleri ve oldukça büyük yan panelleri ile tam özellikli tasarımı göz önüne alındığında, EQPro, omuzlara doğru daralan bir hava hücresi ve etkili bir yatay bungee sayesinde beklediğimizden çok daha akıcı hale geldi. EQ-Pro'nun yan panelleri, sıkışmayı azaltmak için bel bandı boyunca kayıyor ve yüzeyde yüzen konumu testimizde en iyi olarak derecelendirildi. EQ-Pro, BC'ler için En İyi Alışverişimizdi. Dalış sırasında size özgürlük kazandırmak için. 



2. TUSA BC0502B T-WİNG

499 €; tusa.com


Tüy kadar hafif alüminyum arka plakası ve basit kayışıyla t-kanadı o kadar minimalisttir ki, onu suda zar zor görebilir veya hissedebilirsiniz. Emniyet kemeri hafif dolgulu olmasına rağmen, test dalgıçları rahatlık açısından yüksek puanlar aldı ve ince halka kesesi, modern profil için en yüksek puanlardan birini almasına yardımcı oldu. Test uzmanları, koşum takımı çevrildiğinde çok sağlam bir denge sunduğunu keşfetti. T kanadı, arka plaka / kanat BC'ler için dalıcıların olacak Seçimiydi.



3. SCUBAPRO X-BLACK

1.039 € (Air2 octo / şişirici dahil); scubapro.com


Yüksek kapasiteli hava hücresi, üçlü fermuarlı kargo cepleri ve yan panellere sahip önemli koşum takımı ile X-Black biraz hantal görünebilir, ancak görünümü aldatıcı olabilir. Bir bungees ağı, büyük hava hücresinin iyi bir şekilde sıkışmasını sağlar ve koşum, X-Black'in rahat dengesi ve aerodinamik profili için kullanıcı dalgıçlarından yüksek puanlar kazanmasına yardımcı oldu. X-Black, ceket ve hibrit BC'ler için dalıcıların tercihi olacak .





4. CRESSI SCORPİON

449,95 €; cressi.com


Scorpion, çok çeşitli dalışların üstesinden gelme yeteneklerine sahip hafif, kolay paketleme tasarımıyla her iki yönde de sahip olmanızı sağlar. 6 pound'dan daha hafiftir ve esnek bir katlanır arka sırtlığa sahiptir, ancak aynı zamanda 40 pound kaldırma kapasitesi , 20 pound kaldırabilen entegre ağırlıklar ve bir çift fermuarlı kargo cebi sunar. Rahat koşum takımı ve sağlam dengesi için ile dalgıçları tarafından övülen Scorpion, sırttan şişirme BC'ler dalıcıların olacak.







Hiç yorum yok: