Bu Blogda Ara

15 Aralık 2010 Çarşamba

YENİ ÜRÜNLER -2 ATOMİC AQUATİCS








ATOMİC SUBFRAME

En dayanıklı ve en güçlü maske

Atomic Aquatics metal çerçeveli şaseli Maske çok dayanıklıdır, bu çerçeve kırılmaya karşı ömür boyu garanti taşır. silikon kauçuk eteği (patentli) yüzeyi hemen kaplar , altında kalıp iç çerçeve (şasesi) geliyor. Bu şase inanılmaz güçlü ve sertlik de olan başka benzer maskeler de görünen hantal plastik çerçeveye benzemeyen bir özelliğe sahiptir. Paslanmaz çelikten yapılmış bu köprü sayesinde lensler kilitlenir maskenin burun köprü bölgesinde kuvvetlenmiştir bu sayede. Görüntüsü ve yüze uygun geniş bir görüş alanı, stil ve dayanıklılık kombinasyonu tamamlar. (Patent numarası 7.181.

• Eşsiz dayanıklılığı ve kırılma direnci
• Optik kalitesi, distorsiyonsuz UltraClear lensler
açıkta kalan dış çerçeve ile

• Hidrodinamik styling
düzeltici lens seçenekleri

• Çıkarılabilir lensler
• Geniş görüş ve düşük hacimli
• Büyük uygunluk
• Ayarlı tokaları ayarlamak için
• Şeffaf ya da eş-kalıplı renkli desenli Siyah silikon kauçuk

ARC teknoloji lensler Mevcuttur.

er iki adet Atomic Çerçevesiz ve şaseli modelleri, yeni bir standart özellik görmemiştim ya da "keyifli" bir dalış maskesi önce sunuyoruz. Onlara UltraClear lensler diyoruz.

UltraClear özel yapan nedir? Hiç normal dalış maskesi lensler cama yeşil bir renk tonu olduğunu fark ettiniz mi? Bu renk görmek için, beyaz bir kağıt parçasını mevcut maskenin önüne koyarak kendiniz görürsünüz. Gördüğünüz yeşil renk tonu daha düşük kalite "float" veya pencere tipi cam sol demir safsızlıkları sonucudur. Bu yeşil renk gözlere ulaşır ulaşmaz ışık gerçek renkleri ve bloklar bozar.

UltraClear renk bozulması ile olağanüstü netlik ve yüksek ışık geçirgenliğine sahip yeni ve heyecan verici bir optik kaliteli camdır. Olağanüstü yüksek ışık geçirgenliği ve bozulma olmaması UltraClear objektif ışık geliştirilmiş görme keskinliği için kullanılabilir, özellikle düşük ışık koşullarında sualtı görüşü maksimize eder.


Hiç yorum yok: