Bu Blogda Ara

26 Aralık 2020 Cumartesi

B.C DENGE YELEKLERİ İNCELEMELERİ






1. SEAC EQ-PRO

499 €; seacsub.com


Entegre ağırlıkları, büyük fermuarlı cepleri ve oldukça büyük yan panelleri ile tam özellikli tasarımı göz önüne alındığında, EQPro, omuzlara doğru daralan bir hava hücresi ve etkili bir yatay bungee sayesinde beklediğimizden çok daha akıcı hale geldi. EQ-Pro'nun yan panelleri, sıkışmayı azaltmak için bel bandı boyunca kayıyor ve yüzeyde yüzen konumu testimizde en iyi olarak derecelendirildi. EQ-Pro, BC'ler için En İyi Alışverişimizdi. Dalış sırasında size özgürlük kazandırmak için. 



2. TUSA BC0502B T-WİNG

499 €; tusa.com


Tüy kadar hafif alüminyum arka plakası ve basit kayışıyla t-kanadı o kadar minimalisttir ki, onu suda zar zor görebilir veya hissedebilirsiniz. Emniyet kemeri hafif dolgulu olmasına rağmen, test dalgıçları rahatlık açısından yüksek puanlar aldı ve ince halka kesesi, modern profil için en yüksek puanlardan birini almasına yardımcı oldu. Test uzmanları, koşum takımı çevrildiğinde çok sağlam bir denge sunduğunu keşfetti. T kanadı, arka plaka / kanat BC'ler için dalıcıların olacak Seçimiydi.



3. SCUBAPRO X-BLACK

1.039 € (Air2 octo / şişirici dahil); scubapro.com


Yüksek kapasiteli hava hücresi, üçlü fermuarlı kargo cepleri ve yan panellere sahip önemli koşum takımı ile X-Black biraz hantal görünebilir, ancak görünümü aldatıcı olabilir. Bir bungees ağı, büyük hava hücresinin iyi bir şekilde sıkışmasını sağlar ve koşum, X-Black'in rahat dengesi ve aerodinamik profili için kullanıcı dalgıçlarından yüksek puanlar kazanmasına yardımcı oldu. X-Black, ceket ve hibrit BC'ler için dalıcıların tercihi olacak .





4. CRESSI SCORPİON

449,95 €; cressi.com


Scorpion, çok çeşitli dalışların üstesinden gelme yeteneklerine sahip hafif, kolay paketleme tasarımıyla her iki yönde de sahip olmanızı sağlar. 6 pound'dan daha hafiftir ve esnek bir katlanır arka sırtlığa sahiptir, ancak aynı zamanda 40 pound kaldırma kapasitesi , 20 pound kaldırabilen entegre ağırlıklar ve bir çift fermuarlı kargo cebi sunar. Rahat koşum takımı ve sağlam dengesi için ile dalgıçları tarafından övülen Scorpion, sırttan şişirme BC'ler dalıcıların olacak.







2020 Dalış bilgisayarı gözlemleri

 DALIŞ BİLGİSAYARLARI

2020 Yılın Donanımı Dalış Bilgisayarları

Garmin Descent Mk2i ,Cressi Neon




1. GARMIN DESCENT Mk2i

1,499,99 € bilgisayar; 399,99 € verici; garmin.com


İkinci nesil Descent, beş dalıcıya kadar tank verilerini görüntüleyebilen sonar tabanlı hava entegrasyonu da dahil olmak üzere daha gelişmiş dalış, fitness ve macera yeteneklerini bir araya getiriyor. Yine de Mk2i, kullanımı oldukça kolay ve sezgiseldir. Mk1'den üçte bir daha büyük olan renkli ekran, her ışıkta son derece kolay okunur. GPS donanımlı Mk2i, yüzey metin uyarıları veya SOS iletimleri için www.dalisicinhersey.com Garmin'in inReach Mini uydu iletişim cihazına bağlanabilir. Descent Mk2i, dalış bilgisayarları için en iyi Tercihimiz oldu.

Hava entegre MK2i, test örneğimizi aldığımızda o kadar yeniydi ki, kılavuzunun tamamı henüz mevcut değildi, ancak ayarlanması, gezinmesi ve çalıştırılması o kadar kolay ki hiç sorun olmadı. Aslında, hiçbir bilgisayar kolay ve sezgisel kullanım için daha yüksek puan almamıştır, bu da MK2i'nin özelliklerle dolu olması nedeniyle bir şey söylüyor: kalp atış hızı monitörü, GPS, haritalama ve uzun bir fitness ve macera etkinlikleri listesi (ayakta kürek sörfü, yoga, paraşütle atlama ).

Kullanıcılar, "Burada keşfedilecek tonlarca bilgi var " dedi. En önemlisi, diğer tüm güzelliklere rağmen, MK2i her şeyden önce bir dalış bilgisayarıdır. 1,4 inç genişliğindeki renkli ekran net, iyi organize edilmiş ve her koşulda oldukça görünürdür; test kullanıcıları, su altında okunabilirlik açısından mükemmel olarak değerlendirdi. Alternatif dalış ekranları kapsamlı veriler sunar; düğmeyle veya ekrana iki kez dokunarak gezinebilirsiniz. Yükseliş / iniş grafiği gibi görseller net ve anlaşılması kolaydır; kritik verilere hem sesli hem de titreşimli uyarılar eşlik eder.

MK2i, diğer beş dalıcının tank basıncını ve pil durumunu görüntüleyebilir ve metin uyarıları almak ve yüzeyde bir SOS göndermek için Garmin'in bölünebilir inReach Mini uydu iletişim cihazı ile eşleştirilebilir. Geliştirilmiş, son derece yetenekli, ancak kullanımı oldukça kolay olan MK2i, dalış bilgisayarları için Kullanıcıların Tercihi'dir.

Yükleme :Bluetooth veya USB kablosu ile indirebilirsiniz.

Pil :Kapalı şarj edilebilir lityum

ALGORİTMA Bunu liberal dekosuz zamanlar için ayarladık, ancak önceden ayarlanmış gradyan faktörlerini seçebilir veya kendinizinkini özelleştirebilirsiniz.




2. Cressi Neon

270 € cressi.it

İsteğe bağlı parlak renk vurgularına rağmen Neon aslında flaşla ilgili değil. Kullanıcıları etkileyen şey basit çalışması, kolay okunan ekranı ve hoş ergonomisiydi. İki düğmeli kontrol, menülerde gezinmeyi çok kolaylaştırır ve yüksek kontrastlı ekranın açıkça etiketlenmiş bilgilerle görülmesi ve anlaşılması kolaydır. Bir kullanıcı, "Temel işlevsellik, ancak kullanmak ve kullanmaktan zevk alıyor" dedi. Dalgıçlar Neon’un kol dostu boyutuna dikkat ettiler, ancak kumpaslarımız bunun buradaki bazılarından sadece milimetre daha küçük olduğunu gösterdi; işin püf noktası, daha küçük görünmesini sağlayan girintili bant çıkıntılarıdır. Sorunlardan biri, aşağı yük kablosu gerektiren Bluetooth eksikliğiydi. Ancak kullanıcılar sezgisel kullanım, görüntü kalitesi ve ergonomi için en yüksek puanları verdi. Oda dalışlarımızda biraz muhafazakar olan Neon, 300 € 'dan daha düşük maliyetli bilgisayarlar için bir tercihidir.

Cressi Neon dalış bilgisayarını test ettik. Kullanımı basit, okuması kolay ve rahat takılan bu ürün, 300 € 'nun altındaki bilek bilgisayarlar için Kullanıcıların Tercihi oldu.

Neon'u, Çanakkale'deki kabatede bulunan Byem dalış merkezi'de test ettik. Dekompresyon algoritmasının performansını ölçmek için onu diğer bilgisayarlarla birlikte bir dizi simüle dalışa tabi tuttuk.

Kurulum ve kullanımın ne kadar kolay olduğunu, ekranı farklı koşullarda ne kadar iyi görebildiğimizi ve dalışımız sırasında önemli verileri ne kadar iyi sunduğunu değerlendirdik. Adına ve parlak yeşilden lila rengine renk vurguları için mevcut seçeneklere rağmen, Neon aslında renkleri ilgili değil. Dalgıçları etkileyen şey, kullanım kolaylığı ve hoş ergonomiydi.

Yükleme: Opsiyonel USB kablosunu ile

Pil: Kullanıcı tarafından değiştirilebilir

Algoritma: Dalışlarımızda muhafazakar taraftaydı.